Vi välkomnar Nordic Function - nytt varumärke hos Copenhagen Home Design

Vi välkomnar Nordic Function - nytt varumärke hos Copenhagen Home Design


På Copenhagen Home Design bjuder vi in dig till ett nytt universum, då vi nu kan presentera det danska inredningsmärket Nordic Function.

Med minimalistiska linjer har Nordic Function lyckats skapa ett designuniversum bestående av enkla och eleganta produkter gjorda av kvalitetsmaterial. Nordic Function arbetar med PEFC-certifierat trä och läder utskuret av överskottsmaterial från större produktioner, vilket bidrar till att minimera mängden restprodukter.

Utmärkande för produkterna från Nordic Function är funktionaliteten i varje design. Nordic Function arbetar medvetet för att skapa mervärde, vilket kommer till uttryck genom designlösningarna som ofta ger möjlighet att använda och montera produkterna på olika sätt. Genom att vrida på topplattan på ”Hide Away-hylla” hittar du t.ex. en laminerad yta. Med denna sida kan du ändra uttrycket på hyllan.

Dessutom har produkterna en design som gör att de kan användas i många av hemmets rum. Till exempel kan ”Hide Away-hyllan” användas både som nattduksbord och som hallmöbel.

Förutom att vara funktionella är produkterna utformade så att de både är idealiska för den stora villan men även för den lilla lägenheten, då produkterna i sig inte tar så mycket plats utan erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter.

Camilla Bernth
Designer och grundare av Nordic Function

”Det är Nordic Functions vision att möblerna ska överleva växlande trender på grund av sin funktion, enkelhet och kvalitet i material och produktion. Målet är att ge kunden både visuellt och funktionellt mervärde samt en aha-upplevelse

 

AllaNyhet