Nytt varumärke hos Copenhagen Home Design - hälsa astro välkommen

Nytt varumärke hos Copenhagen Home Design - hälsa astro välkommen


Vi är glada och stolta över att presentera engelska astro som ett nytt varumärke på Copenhagen Home Design.

Astro är en brittisk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Varumärket bygger på filosofin att skapa lampor med hög estetik och kvalitet. Med sitt fokus på detaljer och en stor passion för innovativa och moderna designlösningar har astro skapat ett brett sortiment bestående av utomhus- och inomhuslampor, däribland en bred kollektion med badrumsbelysning.

Astros produkter kännetecknas av en enkel design av hög kvalitet. Det gör att lamporna har en lång livslängd – dels på grund av den höga kvaliteten och dels för att de har en enkel och tidlös design. Ett bra exempel på detta är utomhuslampan Messina 130 som på ett vackert sätt kombinerar enkel design med bra kvalitet.

I astros kollektion med utomhusbelysning finns även lampor i massiv mässing som passar för kustnära områden. Mässing är ett starkt och tåligt material som håller både för saltvatten och fuktdis – dock med den vackra bieffekten att lampan får patina. Mässingslampor är därför ett bra val om du bor vid havet, då de patineras vackert och på så sätt får sitt eget unika uttryck.

Flera av astros lampor kan dessutom användas som en aktiv del av inredningen eftersom du kan måla om dem så att de till exempel matchar väggfärgen. Detta gäller bland annat Pero vägglampa, Kymi vägglampa och Parma vägglampa.

Förutom vägglampor innehåller astros inomhuskollektion ett brett urval av både taklampor, bordslampor och golvlampor. Vissa serier finns till och med i alla kategorier, vilket gör att du kan hålla ihop belysningen i ditt hem genom att använda design från samma serie som ett genomgående designelement. Se till exempel serien Joel eller Ascoli

AllaNyhet