Leverans

Du kan välja vår standardleverans till Postnord paketombud för endast 49 SEK eller direktleverans till din arbetsplats/företag med PostNord företag för endast 99 SEK. Alternativt kan du välja Postnord privat för 199 SEK. Du får gratis leverans till paketombudet vid köp över 499 SEK.

Återbetalning

Copenhagen Home Design tillhandahåller en 60 dagars full returrätt. Ångerrätten räknas från den dag du tagit emot varan. Om fristen löper ut på en allmän helgdag, lördag, röd dag, en dag i julhelgen eller på nyårsafton förlängs tidsfristen till följande vardag. Om du har köpt flera varor av oss har du möjlighet att skicka tillbaka enskilda varor eller alla varor. Observera att du inte får ersättning för fraktkostnader om du bara ångrar delar av ditt köp.

Om du vill returnera en eller flera varor, kontakta kundtjänst på mail@copenhagenhomedesign.com och uppge ditt ordernummer. Vi skickar sedan en PostNord returetikett till dig via e-post.

Om du ångrar ett köp måste du betala returkostnaden. Om du använder vår returetikett kostar detta 69 SEK.

Vi rekommenderar att vår returetikett används vid returer eftersom paketet då går att spåra och det därför aldrig uppstår något tvivel om att varan har nått oss. Obs! Vi tar inte emot paket som returneras mot postförskott eller som skickas utan porto. Vi tar endast emot paket som skickas direkt till vår adress.

Vid leverans till ett paketombud har du 7 dagar på dig att hämta ut ditt paket. Om paketet inte hämtas ut inom denna period skickas det tillbaka till oss, och vi betraktar detta som en retur, varefter hela beloppet återbetalas minus 69 SEK i returfrakt.

Vid returer bör du se till att varorna är säkert packade då du ansvarar för paketet/varorna tills vi har tagit emot dem. Spara därför ett kvitto från speditören och ev. track- and trace-nummer. Var medveten om att t.ex. handtag lätt kan repa varandra under transport, och det är därför viktigt att påsarna/förpackningarna inte är öppna om du vill vara säker på att det inte sker någon värdeminskning. Vid retur av ett avfallssystem ska du använda den extra lådan för att skydda detta under transporten, om du vill vara säker på att varan inte skadas under returen till oss.

Vid fullständig retur av hela köpet återbetalar vi, i enlighet med konsumentavtalslagen §21 st. 3 och 4, hela köpesumman till ditt konto (dvs. inklusive standardfrakten på 49 SEK), endast returfrakten på 69 SEK.

Återbetalning sker så snart som möjligt och senast 14 dagar efter att du har ångrat ditt köp. För att undvika olaglig användning av stulna kreditkort återbetalar vi endast till det kreditkort som varorna köptes med. Om varans värde har minskat drar vi av det belopp du är ansvarig för. Vi kan hålla inne betalning tills vi mottagit varan, såvida du inte skickar oss dokumentation om att den har returnerats och mottagits hos Copenhagen Home Design på vår adress.