Thorup Copenhagen – det senaste varumärket hos Copenhagen Home Design

Thorup Copenhagen – det senaste varumärket hos Copenhagen Home Design


Välkommen till Thorup Copenhagen


Du kanske redan känner till Kasper Thorup från DR-programmet "Danmarks næste klassiker" som han medverkade i 2019. Idag driver Kasper ett eget möbelföretag i Köpenhamn där han lägger ner stor omsorg i varje liten detalj och materialval.

Vi på Copenhagen Home Design tycker det är otroligt spännande att arbeta med ett ungt varumärke som Thorup Copenhagen, då vi på nära håll får följa med på en spännande resa som vi är övertygade om kommer att erbjuda många spännande projekt från den unga designern.

  

”Min önskan är att min design ska tillfredsställa och väcka användarens nyfikenhet. Jag arbetar utifrån idén om det rena och enkla objektet, med utgångspunkt i enkla linjer och sammansättningen av organiska och sinnliga materialkompositioner." 
  – Kasper Thorup

Patrone Lighting Collection

Patrone-kollektionen består av moderna och råa lampor för både tak- och väggmontering. Alla lampor är tillverkade av mässing med diamantslipning och finns med tre olika ytor; mässing, bronserad och svart.
Taklamporna kan både köpas en och en och passar då fint in i hemmets små hörn, kan hängas i rad ovanför köksön eller monteras på olika höjder, så att du kan skapa ditt eget uttryck.

Om du föredrar det voluminösa finns taklamporna även i kluster om 3 eller 5 som på ett otroligt vackert sätt dominerar rummet och drar blickarna till sig.

Se hela Thorup Copenhagens kollektion här.

 

AllaNyhet