Nytt varumärke hos Copenhagen Home Design – Buster + Punch

Nytt varumärke hos Copenhagen Home Design – Buster + Punch


Äntligen kan vi bjuda in dig till ett nytt universum på Copenhagen Home Design då vi nu blivit återförsäljare av det eftertraktade engelska inredningsmärket Buster + Punch.

Historien om Buster + Punch började i ett garage i östra London där grundaren och arkitekten Massimo Buster Minale producerade exklusiva och specialdesignade motorcyklar på sin fritid. Idag har Massimo kombinerat sin passion för det råa och pulserande med sina kunskaper inom arkitektur och design.
Buster + Punch skapar produkter för hela ditt hem i exklusiv design och hög kvalitet. I sortimentet hittar du inredning till hemmets alla rum. Du hittar bland annat de små viktiga detaljerna för köket i form av köksknoppar, men också stora extravaganta ljuskronor med en modern och innovativ design för den stora hallen.

Buster + Punch hämtar sin inspiration i Londons kulturliv genom musik, subkulturer och mode. Dessutom samarbetar Buster + Punch med konstnärer, motorcykelutvecklare och designer för att skapa unik och modern design som överträffar förväntningarna.

  

Massimo Buster Minale
Grundare av Buster + Punch

”MITT MISSION ÄR I KORTHET ATT ÅTERSKAPA BORTGLÖMD HEMINREDNING SÅ ATT DEN BLIR OFÖRGLÖMLIG”

 

AllaNyhet