Copenhagen Home Design erbjuder 60 dagars full returrätt. Ångerrätten gäller från och med den dag du har fått varan. Om tidsfristen löper ut på en helgdag, lördag, författningsdag, julafton eller nyårsafton förlängs tidsfristen till följande arbetsdag. Om du har köpt flera varor från oss har du möjlighet att returnera några eller alla varor. Observera att du inte får tillbaka fraktkostnaderna om du bara ångrar en del av ditt köp.

Om du vill returnera en eller flera artiklar, kontakta kundtjänsten på mail@copenhagenhomedesign.com och uppge ditt ordernummer. Vi skickar dig sedan en PostNord returetikett via e-post.

Om du ångrar ett köp måste du betala returkostnaden. Om du använder vår returetikett kostar den 109 SEK.

Vi rekommenderar att du använder vår returetikett när du returnerar varorna, eftersom paketet då kan spåras och det aldrig kommer att råda några tvivel om huruvida varorna har nått oss. Observera! Vi accepterar inte paket som returneras mot efternamn eller skickas utan porto. Vi tar endast emot paket som skickas direkt till vår adress.

För leverans till a du har 10 dagar på dig att hämta ditt paket. Om paketet är inte insamlade Om du skickar tillbaka varan till oss inom denna period, kommer den att returneras till oss och vi kommer att betrakta detta som en retur, varefter återbetalning av hela beloppet kommer att ske, endast minus 109 SEK för returfrakt.

Du bör se till att varorna är ordentligt förpackade när du returnerar dem, eftersom du är ansvarig för paketet/varorna tills vi har mottagit dem. Spara därför kvittot från transportföretaget och eventuella spårningsnummer. Observera att till exempel handtag lätt kan skrapa varandra under transporten, och det är därför viktigt att påsarna/förpackningarna inte öppnas om du vill vara säker på att det inte finns någon värdeminskning. När du returnerar ett avfallssystem ska du använda den extra lådan för att skydda det under transporten om du vill vara säker på att varan inte skadas när den returneras till oss.

Om du returnerar hela köpet kommer vi, i enlighet med § 21.3 och 21.4 i konsumentavtalslagen, att återbetala hela köpesumman till ditt konto (dvs. inklusive standardfrakten på 89 SEK), men endast minus returfrakten på 109 SEK.

Återbetalningen sker så snart som möjligt och senast 14 dagar efter att du har ångrat ditt köp. För att undvika olaglig användning av stulna kreditkort återbetalar vi endast till det kreditkort med vilket varorna köptes. Om föremålet är avskrivet drar vi av det belopp som du är skyldig att betala. Vi kan hålla inne betalningen tills vi har mottagit varan, såvida du inte skickar oss ett bevis på att varan har returnerats och mottagits av Copenhagen Home Design på vår adress.