Copenhagen Home Design tillhandahåller en 60-dagars full returpolicy. Ångerrätten löper från den dag du mottagit varan. Om tidsfristen går ut på en allmän helgdag, lördag, grundlagsdag, julafton eller nyårsafton förlängs fristen till följande vardag. Om du har köpt flera varor av oss har du möjlighet att skicka tillbaka några eller alla varor. Observera att du inte får ersättning för fraktkostnader om du bara ångrar en del av ditt köp.

Om du vill returnera en eller flera varor, kontakta kundtjänst på mail@copenhagenhomedesign.com och uppge ditt ordernummer. Vi skickar sedan en GLS returetikett till dig via e-post.

Om du ångrar ett köp måste du betala returkostnaden. Om du använder vår returetikett kostar detta 69 SEK.

Vi rekommenderar att vår returetikett används vid retur då paketet går att spåra och därför kommer det aldrig råda någon tvekan om varan har nått oss. Notera! Vi tar inte emot paket som returneras mot postförskott eller som skickas utan porto. Vi tar endast emot paket som skickas direkt till vår adress.

Vid leverans till en paketbutik har du 7 dagar på dig att hämta ut ditt paket. Om paketet inte hämtas ut inom denna period skickas det tillbaka till oss, och vi betraktar detta som en retur, varefter det återbetalas hela beloppet, endast minus 69 SEK i returfrakt.

Vid retur bör du se till att varorna är säkert packade då du ansvarar för paketet/varorna tills vi har tagit emot det. Spara därför ett kvitto från speditören och ev spåra och spåra nummer. Var medveten om att t.ex. handtag kan lätt repa varandra under transport och det är därför viktigt att påsarna/förpackningarna inte är öppna om du vill vara säker på att det inte finns någon funktionsnedsättning. Vid retur av avfallssystem måste du använda extralådan för att skydda detta under transporten, om du vill vara säker på att varan inte skadas av returen till oss.

Vid fullständig retur av hela köpet återbetalar vi, i enlighet med konsumentavtalslagen §21 st. 3 och 4, hela köpesumman för ditt konto (dvs inklusive standardfrakten på 49 SEK), endast returfrakten på 69 SEK.

Återbetalning sker så snart som möjligt och senast 14 dagar efter att du har ångrat ditt köp. För att undvika illegal användning av stulna kreditkort återbetalar vi endast till det kreditkort som varorna köptes med. Om varan är försämrad drar vi av det belopp du är ansvarig för. Vi kan hålla inne betalning tills vi mottagit varan, såvida du inte skickar oss dokumentation om att den har returnerats och mottagits hos Copenhagen Home Design på vår adress.